tyffyn innovation

Kotak Bekal Penuh Inovasi

Bersaiz untuk Semua Selera

Untuk selera besar atau kecil, kita ada dua saiz sesuai untuk dipilih. Tyffyn ialah kotak bekas tiga bekas yang sangat sempurna untuk makanan mengenyangkan, sementara Tyffyn ialah kotak bekal dua bekas yang ideal untuk kanak-kanak atau hidangan ringan.

Pilih dari 2 lapisan penutup

Tyffyn muncul dengan wadah dalam dua lapisan penutup yang berbeda. Wadah dengan penutup-tembaga menambahkan satu sentuhan berkelas terhadap Tyffyn sedangkan Wadah yang Dipoles Baja Tahan Karat cocok bagi mereka yang suka tetap menjaga segala sesuatu sederhana.

tyffyn 1000 tyffyn 600
container
Bekas dalaman kami datang dalam tiga saiz, semuanya dilengkapi dengan petak berguna yang membolehkan anda menggunakan Tyffyn sepenuhnya dengan fleksibel.

Gantikan bekas dalaman, dapatkan satu lagi, gunakannya untuk menyimpan atau membawa makanan. Saiz 600ml kami (dijual berasingan) sangat sesuai untuk salad, makanan satu periuk atau hanya untuk berkongsi.

Bergerak dan Makan dengan Bergaya

Penyatuan sempurna daripada kecanggihan dan kemudahan, BagMat kami (dijual berasingan) juga menukarkan beg bahu angggun kepada tikar meja mudah dibersihkan dalam sekelip mata.

Kebahagiaan adalah Buatan sendiri


Tag foto di Instagram dengan #VayaHomemade untuk peluang untuk dipaparkan di galeri kami!

Vaya Tyffyn Lunch Box

Sukar untuk memilih antara kotak makan plastik yang tahan bocor yang mudah dibungkus dan kotak makan keluli, yang besar, tetapi memenuhi matlamat gaya hidup.Dengan Vaya Tyffyn , anda mendapat yang terbaik daripada kedua-dua dunia! Apabila kejuruteraan dan teknologi canggih memenuhi reka bentuk yang bijak, hasilnya ialah Vaya Tyffyn —kotak makan tengah hari yang terbaik di pasaran.

Show more

Mencari maklumat pesanan pukal atau hadiah korporat? Sila Hubungi Kami.