Di Vaya kami hidup dengan prinsip bahawa pelbagai adalah rempah kehidupan, dan kepelbagaian bahan rahsia kami. Bekerja dari lokasi di seluruh dunia, kami adalah sebuah pasukan multikultural dengan pelbagai kemahiran dan latar belakang, yang dibawa bersama oleh satu tujuan yang sama: untuk memperkaya kehidupan seharian anda.

Kami merancang semua produk inovatif kami dengan pemikiran pengguna setiap hari. Direka dengan teknologi pemikiran ke hadapan, untuk memastikan makanan anda panas hingga waktu makan tengah hari, atau minuman anda sejuk sehingga anda haus. Ideal untuk gaya hidup sihat dan bagi mereka yang bergerak, anda boleh mengambil produk Vaya di mana sahaja anda pergi - dari bilik pejabat ke bangku taman, bilik darjah ke taman permainan.

Vaya dilahirkan dari obsesi kami dengan kesegaran: makanan segar dan cara berfikir yang baharu. Dikuasai oleh obsesi yang sama, pasukan R&D kami yang berdedikasi terlibat dengan orang yang menggunakan produk kami setiap hari, mendengar keperluan mereka dan memastikan kami melebihi jangkaan mereka – seperti pembuatan dalam seni canggih, kilang khas, dan membina 20 prototaip kotak makan selama 6 bulan, sehingga ia sempurna.

Sama seperti produk kami direka untuk menjadi baik kepada kesejahteraan dan wang anda, mereka juga dijadikan lebih baik untuk bumi ini. Ini bermakna berfikir tentang bagaimana produk kami dibuat, dijual dan akhirnya digunakan semula. Kami memilih bahan yang mengingati kesihatan dan alam sekitar anda, seperti keluli tahan karat dan tanpa plastic BPA. Oleh itu, dengan setiap hidangan dan setiap minuman, anda mengatakan tidak untuk membuang plastik, dan melakukan bahagian anda untuk bumi ini.

Mencari maklumat pesanan pukal atau hadiah korporat? Sila Hubungi Kami.