Preserve innovation

Storan, bertambah baik

  • Teknologi VacuTherm Vaya mengekalkan makanan Awak panas atau sejuk selama 6 Jam*
  • Batang jasad Keluli Tahan Karat kualiti tinggi. Bagus untuk mengekalkan ramuan makanan baharu untuk masa panjang
  • Tudung kalis bocor dengan pembalut bersepadu
  • Dibuat pakai Bahan-Bahan Bebas BPA
  • Direkabentuk untuk pertindanan dengan senang
  • Pangkalan tidak boleh gelincir dengan sentuh mudah

Beli Belah Sekarang

Sedia Memasak

Buat pertubuhan dapur satu kenikmatan dengan Preserve, pasu storan yang sempurna untuk kekacang, kekeras, bijirin, bahan perasa dan herba kering. Penebatan berdinding ganda dua mengekalkan ramuan makanan Awak baharu senantiasa, jadi Awak boleh memasak dan menyuguhi makanan bergizi dengan sempurna setiap masa!

Vaya Preserve

Sedia Menikmati

Siapkan semangkuk ramen, pasta atau sup kerang beruap dan storkan dalam Preserve.Nikmati semasa panas pada masa istirahat makan siang. Buatkanlah satu kastard berwarna krem, puding atau coklat krim mousse untuk makan malam dan tinggalkan dalam Preserveuntuk mengekalkannya sejuk dan baharu. Guacamole, celupan dan humus menambah pemikat pada sayuran dan salad, storkan celupan besar dalam Preserve dan kudap sihat. Teknologi VacuTherm Preserve memastikan bahawa hidangan Awak tetaplah panas atau sejuk dan terutamanya baharu hingga 6 jam yang bagus.

Sedia Pergi

Preservebekerja banyak untuk hidangan kerana kontena itu mengekalkan makanan panas atau dingin bergantung pada kandungan. Setiap Preservesecara perseorangan terbebat, sehingga Awak boleh membawa sajian panas dan sejuk bersama dan menikmati sajian itu macam sajian itu terniat!

Preservemenawarkan Awak kefleksibilan yang tak berkesudahan. Apabila Awak sedang ikut angin nak hidangan satu mangkuk macam risotto, rebusan, atau spaghetti, bawa sahaja satu pasu. Pada hari-hari tatkala Awak nak berkongsi atau menurutkan kehendaki, bawa yang lebih!

Vaya Preserve
Vaya Preserve

Tindan semua kontena

Preserve direkabentuk untuk membuat Pertubuhan Dapur selesa dan sebuah jamuan visual. Tiap Preserve ada dengan satu pangkalan yang dijuruterakan untuk pertindanan dengan senang. Dengan mudah storkan ramuan makanan Awak dalam Preserve dan tindankan kontena-kontena itu di kaunter Awak!

Beli Belah Sekarang

Saiz Sempurna

Preserveada dalam dua saiz; 500 ml dan 300 ml. Preserve 500 ml sempurna untuk hidangan setiap hari, mi, pasta, salad dan demikianpun untuk menstorkan kekacang. Saiz 300 ml bekerja banyak untuk jem limau, celupan, jem, rempah, sos, buah kering, sup kental dan sos.

Vaya Preserve
Vaya Preserve
Vaya Preserve

Mencari maklumat pesanan pukal atau hadiah korporat? Sila Hubungi Kami.