TyffynJumbo – Berkongsi makanan, dan kegirangan!

Kenapa mengasak kurang pabila Awak boleh berlaukkan semua? Melancarkan TyffynJumbo, kotak makan tengah hari yang besar berlebih Vaya yang direkabentuk untuk mengasak hidangan berbilang makanan yang bagus sekali! Dengan sukat 1300ml, Jumbo dilengkapi dengan 4 kontena dan 4 petak, secara sempurna disaizkan untuk berkelah, makan di luar dan berkongsi. Menurut kesenangan diri pada kenyang makan yang fantastik, kongsi hidangan kegemaran Awak dengan rakan dan keluarga. Kerana dengan TyffynJumbo, senantiasa ada ruang untuk yang berlebih!

tyffyn innovation

Kotak Bekal Penuh Inovasi

Bersaiz untuk Semua Selera

Untuk selera besar atau kecil, Vaya mempunyai tiga saiz selesa untuk dipilih. Kotak makan tengah hari empat-kontena Tyffyn sempurna untuk hidangan yang memanjakan. Kotak makan tengah hari tiga-kontena Tyffyn gedang untuk makan tengah hari yang hangat, sedang kotak makan tengah hari dua-kontena Tyffyn paling sesuai untuk hidangan ringan.

Pilih dari 2 lapisan penutup

Tyffyn muncul dengan wadah dalam dua lapisan penutup yang berbeda. Wadah dengan penutup-tembaga menambahkan satu sentuhan berkelas terhadap Tyffyn sedangkan Wadah yang Dipoles Baja Tahan Karat cocok bagi mereka yang suka tetap menjaga segala sesuatu sederhana.

tyffyn 1000 tyffyn 600
container
Bekas dalaman kami datang dalam tiga saiz, semuanya dilengkapi dengan petak berguna yang membolehkan anda menggunakan Tyffyn sepenuhnya dengan fleksibel.

Gantikan bekas dalaman, dapatkan satu lagi, gunakannya untuk menyimpan atau membawa makanan. Saiz 600ml kami (dijual berasingan) sangat sesuai untuk salad, makanan satu periuk atau hanya untuk berkongsi.

Bergerak dan Makan dengan Bergaya

Penyatuan sempurna daripada kecanggihan dan kemudahan, BagMat kami (dijual berasingan) juga menukarkan beg bahu angggun kepada tikar meja mudah dibersihkan dalam sekelip mata.

Kebahagiaan adalah Buatan sendiri


Tag foto di Instagram dengan #VayaHomemade untuk peluang untuk dipaparkan di galeri kami!

Mencari maklumat pesanan pukal atau hadiah korporat? Sila Hubungi Kami.