Hirup minuman dengan lebih baik

  • Teknologi VacuTherm Vaya memastikan
    minuman anda panas atau sejuk selama 5 Jam.
  • Dinding dua lapisan, berkualiti tinggi
    Badan keluli tak karat.
  • Tekstur bercorak untuk pegangan mudah.
  • Bukaan untuk menghirup.
  • Bahagian pemegang supaya penutup mudah dibuka

Cawan Panas dan Sejuk dengan Penutup

Vaya POPCUP ialah cawan dengan dinding dua lapisan, keluli tak karat dengan penutup. Teknologi VacuTherm® Vaya mengekalkan minuman pilihan anda Panas untuk 5 Jam atau Sejuk untuk 5 Jam.

Hirup dengan Penuh Bergaya

Anda suka latte anda? Jangan tinggalkannya. Bawa latte anda dalam Vaya POPCUP dan nikmati ke mana sahaja anda pergi. Ingin beristirahat di ruang tamu dengan air sejuk kegemaran? POPCUP ialah pilihan terbaik!

Hidang dengan Penuh Bergaya

Buatkan tetamu anda rasa teruja apabila semasa menghidang minuman istimewa buatan rumah dalam Vaya POPCUP, cawan unik dengan dinding dua lapisan keluli tak karat dalam pelbagai warna menarik perhatian. Pilih daripada 2 atau 4 pek dan jadikan parti anda disukai oleh kawan dan keluarga !

Hiasan Perkakasan Dapur Lebih Menonjol

Tambahkan lagi warna-warni kepada perkakasan dapur. Gunakan Vaya POPCUP, cawan dengan keluli tak karat dengan penutup yang membuat minuman anda rasa lebih sedap dan juga tampak bergaya!

Satu Warna Untuk Setiap Peristiwa

Vaya POPCUP datang dengan dua belas warna untuk pilihan anda. Pilih Hitam Gelap Pusam atau Kelabu Berkilat Dingin jika anda seorang minimalis. Jika anda lebih sukakan warnaan, pilih daripada biru metalik, ungu, emas atau perak!

PopCup - Cawan tumbler serba guna untuk kopi, jus dan minuman pilihan anda!

Adakah anda inginkan cawan tumbler yang boleh mengekalkan minuman sejuk atau panas anda sehingga 5 jam? Memperkenalkan Vaya POPCUP yang melakukannya untuk anda dengan prestasi yang hebat! Show more

Mencari maklumat pesanan pukal atau hadiah korporat? Sila Hubungi Kami.